top of page

Kurseni një kafshë shtëpiake​

​​​​ DHURONI TANI!​

Programi pë Adoptim
 

Familjet adoptuese ofrojnë një shtëpi afatshkurtër për macet dhe kotelet që nuk janë gati për birësim. Kjo mund të jetë për shkak se macet janë shumë të reja; kanë nevojë për sterilizim në të ardhmen e afërt; macet të paafta për t'u përshtatur në jetën e strehimit me macet e tjera; ose në nevojë për modifikim të sjelljes.

 

Si një adoptues/e, ju hapni shtëpinë tuaj për një kotele e cila do të qëndrojë brenda dhe do të bëhet pjesë e familjes tuaj për një periudhë të caktuar kohe, dhe derisa të gjejmë një shtëpi përgjithmonë për mace ose kotele.

 

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth programit të birësimit.

 

Kujdesi kërkon një marrëveshje nxitëse, dhe pyetje dhe përgjigje për makina nxitëse.

0-02-0a-6c92ca11254f7c4dcb4be1dd076444ecdb376ecda8490497870b79f91b8109bf_1c6da63370b4c6 2.
Macja e javës

 

Njihuni me Skippy!

Kjo mace e lëkundshme e adhurueshme. Është e strukur në fillim, por i pëlqen të përqafohet me njerëzit e saj të preferuar.

Macet për Adoptim

Our Partners:

Screen Shot 2022-04-29 at 10.16.16 AM.png
Ngjarje

 

bottom of page