top of page

Dhuroni në strehë 

Mund të na ndihmoni të vazhdojmë mbështetjen tonë për macet?
 

Ka mijëra mace të braktisura të pastreha në Kosovë.

Ato vuajnë nga uria dhe temperaturat e ftohta në afrimin e stinës së dimrit.

 

Aktualisht, mbështetjet tona të vetme vijnë nga disa vullnetarë dhe donatorë, por me rritjen e numrit të maceve në kujdesin tonë, ne kemi nevojë të madhe për mbështetje financiare.

ÇDO  KONTRIBUT BËN
NJE NDRYSHIM!
4.jpg
bottom of page