top of page
Search
  • Writer's pictureV P

Rritja e ndërgjegjësimit: Bashkëthemeluesja jonë, Merita Krasniqi-Selaci, flet me media kombëtare

Ndërsa mijëra endacakë rreth Kosovës vuajnë nga mungesa e ushqimit, Merita Krasniqi-Selaci ka marrë përsipër të strehojë më shumë se 30 mace në shtëpinë e saj dhe të sigurojë ushqim për macet dhe qentë në qytetin e saj të Vushtrrisë në verilindje të Kosovës.


Në një intervistë të realizuar nga T7 News, ajo shtjellon sfidat me të cilat ballafaqohet si financiarisht ashtu edhe shoqërisht, teksa kujdeset për endacakët.


Për më shumë mbi temën, ju lutemi ndiqni lidhjen për Revista Kosovarja: https://www.kosovarja-ks.com/46-vjecarja-nga-vushtrria-qe-jeton-me-30-mace/5 views0 comments

Comentarios


bottom of page